COVID-19: Vi er der for at hjælpe!

WITTENSTEIN evaluerer løbende den seneste udvikling omkring COVID-19 og udleder passende foranstaltninger. For at beskytte vores medarbejdere og opretholde optimal kontinuitet i leveringen til vores kunder, selvom antallet af sager er stigende, har vi strammet vores forholdsregler yderligere med virkning fra oktober 2020.

Vi er stadig i stand til at fremstille og levere uden nogen begrænsninger.

Lige siden pandemien begyndte, har vi gjort alt for at holde produktionen igang på vores fabrikker og levere vores sædvanlige standard af produkter og tjenester. Vores mål er at fortsætte med at støtte vores kunder uden restriktioner. Vi har formået at holde vores forretningsdrift som normalt indtil nu, og vi drager fordel af vores høje niveau af lodret integration.

Vores medarbejders sundhed er højeste prioritet.

Vi har løbende implementeret foranstaltninger for at beskytte vores ansatte lige siden spredningen af COVID-19 begyndte, og de er i mellemtiden godt etableret i vores procedurer. Ud over den strenge overholdelse af forbedrede distanceringer og hygiejniske foranstaltninger sikrer vi også overholdelsen af reglerne for social distancering på vores kontorer. I produktionen gør vi dette ved at sprede skiftændringer over en periode.

Vi holder kontakten.

Selvom forsigtighed - sammen med den individuelle risikosituation i den lokale region - fortsat vil være altafgørende i et stykke tid, men når vi arrangerer besøg eller forretningsmøder, lægger vi alligevel stor vægt på tæt kontakt med vores kunder. Alle telefonnumre og e-mail-adresser er stadig tilgængelige for dig som normalt. Takket være virtuelle møder og en hel række webinarer kan vi også kommunikere med hinanden ansigt til ansigt og sammen søge efter løsninger og stier. Og hvis du leder efter det perfekte drev til din applikation, er du velkommen til at bruge vores dimensioneringsværktøjer: De hjælper dig med at vælge den mest passende gearkasse hurtigt og nemt, designe komplekse kinetiske sekvenser eller downloade CAD-data nemt.

Vi siger tak.

  • Tak til alle dem, der er engagerede i at beskytte sundheden for mennesker, der er berørt, når vi bekæmper coronavirus-pandemien.
  • Tak til alle dem, der holder infrastrukturen på plads og vedligeholder vigtige forsyninger til befolkningen.
  • Tak til samfundet som helhed for at være opmærksom på andre.
  • Tak til vores regeringer for at handle hurtigt og beslutsomt.
  • Tak også til alle dem, der tænker ud af boksen, stemmer velbegrundet kritik og gennem deres modstand lever demokrati.
  • Tak til vores kunder, der fortsat sætter deres tillid til os uanset krisen
  • Tak til vores leverandører og partnere, der leverer deres tjenester til os på den bedst mulige måde på trods af alt.
  • Tak til alle vores medarbejdere, der holder forretningen uafbrudt under sådanne ugunstige forhold.

Udvalgte mål.

Strenge hygiejne og sociale distanceringsregler

Vi opfordrer vores medarbejdere til nøje at overholde de hygiejniske foranstaltninger og retningslinjer for social distancering, og vi bestræber os på at øge deres opmærksomhed om reglerne for sociale kontakter.Vi sørger for, at vores administrative medarbejdere altid holder en tilstrækkelig afstand, mens de er i lokalet, og vi fortsætter med at tilskynde dem til at arbejde væk fra kontoret, hvor det er muligt

Rumlig adskillelse

Vi opretholder rumlig adskillelse mellem medarbejdere i administration, for eksempel ved hjælp af et rotationssystem og nødbemanning. På den måde gør vi det lettere at overholde reglerne for social afstand.

Kontaktløse holdskifte

Vi har etableret forskudte skiftehold i produktionen for at reducere eksponeringen.

Separat logistik

Godkendelse af varer holdes adskilt fra indgående varer.

Virtuelle møder

Vi holder hovedsageligt Skype- eller telefonkonferencer snarere end personlige møder. Dette gælder ligeledes for kunder, partnere, ansatte og leverandører. Væsentlige personlige møder er begrænset til et lille sæt mennesker for at gøre det lettere at overholde reglerne for social afstand.

Begrænsning af rejser

Vi rådgiver vores medarbejdere til at give afkald på alle forretningsrejser, der ikke er strengt nødvendige. Internationale forretningsrejser er kun tilladt i ekstraordinære tilfælde og er underlagt ind- og udrejsereglerne, der gælder for det pågældende land.

Undgåelse af offentlig transport

Vores medarbejdere skal ikke bruge offentlig transport eller deltage i samkørsel.

Intern taskforce

Vores taskforce informerer løbende arbejdsstyrken og giver information om foranstaltninger og mulig løsning.

Fra eksperter. For eksperter.

Fra nu af kan du drage fordel af en ny service: vores WITTENSTEIN-webinarer.

Her kan du lære mere om vores produkter og løsninger og afklare eventuelle ubesvarede spørgsmål direkte med vores eksperter. 

Til webinarer