COVID-19: Vi er der for at hjælpe!

WITTENSTEIN evaluerer løbende den seneste udvikling omkring COVID-19 og træffer passende foranstaltninger. For at beskytte vores medarbejdere og opretholde optimal kontinuitet i forsyningen til vores kunder, selv med det vedvarende høje infektionsniveau, er vores forholdsregler med hensyn til de stramninger, der er vedtaget af føderale og statslige regeringer i det offentlige og private liv, regelmæssigt blevet gennemgået og udvidet senest begyndelsen af 2021 med en øget hjemmekvote. Siden begyndelsen af april 2021 har vi været forpligtet til fuldt ud at overholde vores forpligtelse til at levere test til medarbejdere ved at udstede hurtige antigen (point of care) test til selvudtagning i overensstemmelse med den seneste version af den tyske regerings SARS-CoV-2 Arbejdsforordning om sundhed og sikkerhed. I midten af juni 2021 blev frivillige vaccinationer tilbudt alle medarbejdere på vores Harthausen- og Fellbach-steder. Fra midten af september 2021 vovede vi de første skridt "tilbage til det normale" som svar på, at det store antal medarbejdere udnyttede muligheden for at blive vaccineret og den fortsatte strenge overholdelse af forbedrede distancerings- og hygiejneforanstaltninger i vores produktionsområder og kontorer (fysisk distancering, hygiejne og masker, i Tyskland omtalt som "AHA -reglerne").

Vi er stadig i stand til at fremstille og levere uden nogen begrænsninger.

Lige siden pandemien begyndte, har vi gjort alt for at holde produktionen igang på vores fabrikker og levere vores sædvanlige standard af produkter og tjenester. Vores mål er at fortsætte med at støtte vores kunder uden restriktioner. Vi har formået at holde vores forretningsdrift som normalt indtil nu, og vi drager fordel af vores høje niveau af lodret integration.

Vores medarbejders sundhed er højeste prioritet.

Vi har løbende implementeret foranstaltninger til beskyttelse af vores medarbejdere lige siden spredningen af COVID-19 begyndte, og de er i mellemtiden fast etableret i vores procedurer. Overholdelse af de strenge distanceringsregler og hygiejneforanstaltninger ("AHA -regler"), der i øjeblikket er gældende, er fortsat et krav i alle vores produktionsområder og kontorer.

Vi holder kontakten.

I fremtiden, forudsat at vi udviser den fornødne forsigtighed - og under hensyntagen til den individuelle risikosituation i den lokale region - kan vi øge niveauet for personlig kontakt med vores kunder igen, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores lokaler. Både vi og vores gæster skal have et gyldigt bevis på vaccination, genopretning eller test (i Tyskland kaldet "3G -reglen").

Vi vil naturligvis også fortsat gøre brug af virtuelle møder til at kommunikere med hinanden og holde webinarer som et middel til at søge efter løsninger og stier sammen med dig. Og forresten, hvis du leder efter det perfekte drev til din applikation, er du velkommen til at bruge vores online dimensioneringsværktøjer: de hjælper dig hurtigt og nemt med at vælge den bedst egnede gearkasse, designer komplekse kinematiske sekvenser eller downloader CAD -data bekvemt.

Vi siger tak.

  • Tak til alle dem, der er engagerede i at beskytte sundheden for mennesker, der er berørt, når vi bekæmper coronavirus-pandemien.
  • Tak til alle dem, der holder infrastrukturen på plads og vedligeholder vigtige forsyninger til befolkningen.
  • Tak til samfundet som helhed for at være opmærksom på andre.
  • Tak til vores regeringer for at handle hurtigt og beslutsomt.
  • Tak også til alle dem, der tænker ud af boksen, stemmer velbegrundet kritik og gennem deres modstand lever demokrati.
  • Tak til vores kunder, der fortsat sætter deres tillid til os uanset krisen
  • Tak til vores leverandører og partnere, der leverer deres tjenester til os på den bedst mulige måde på trods af alt.
  • Tak til alle vores medarbejdere, der holder forretningen uafbrudt under sådanne ugunstige forhold.

Udvalgte mål.

Strenge hygiejne og sociale distanceringsregler

Vi opfordrer vores medarbejdere til nøje at overholde de hygiejniske foranstaltninger og retningslinjer for social afstand, og vi bestræber os på at øge deres bevidsthed om reglerne for sociale kontakter.

Vi sørger for, at vores administrative medarbejdere til enhver tid holder tilstrækkelig afstand, mens de er på WITTENSTEIN -lokalerne, og vi opfordrer til mobilt arbejde.

Medarbejdere på alle tyske steder skal bære ansigtsmaske, så snart de forlader deres arbejdsplads.

Tilvejebringelse og brug af hurtige antigen (point of care) test til selvudtagning, kombineret med tilbud om gratis vaccinationer direkte på arbejdsstedet, repræsenterer et yderligere vigtigt udtryk for vores solidaritet med bestræbelser på at forhindre infektioner, ikke kun inden for virksomheden men også som et resultat af kontakter med vores kunder og forretningspartnere
 

Rumlig adskillelse

Sikre tilstrækkelig afstand og / eller rumlig adskillelse mellem ansatte i administrationen, for eksempel ved hjælp af skeletbemanding og mobilt arbejde.

Kontaktløse holdskifte

Vi har etableret forskudte skiftehold i produktionen for at reducere eksponeringen.

Separat logistik

Godkendelse af varer holdes adskilt fra indgående varer.

Virtuelle møder

Vi holder hovedsageligt Skype- eller telefonkonferencer frem for personlige møder. Dette gælder ligeledes kunder, partnere, medarbejdere og leverandører. Personlige møder kan afholdes i overensstemmelse med de velkendte "AHA" (fysisk distancering, hygiejne og masker) og "3G" (bevis på vaccination, genopretning eller testning).

Begrænsning af rejser

Vores medarbejdere får nu lov til at foretage forretningsrejser igen i overensstemmelse med "3G -reglen" (bevis på vaccination, genopretning eller test) og i samråd med den pågældende kunde eller forretningspartner.

Internationale forretningsrejser er dog stadig kun tilladt i undtagelsestilfælde og er underlagt de ind- og udrejseforordninger, der gælder for det pågældende land.

Intern taskforce

Vores taskforce informerer løbende arbejdsstyrken og giver information om foranstaltninger og mulig løsning.

Fra eksperter. For eksperter.

Fra nu af kan du drage fordel af en ny service: vores WITTENSTEIN-webinarer.

Her kan du lære mere om vores produkter og løsninger og afklare eventuelle ubesvarede spørgsmål direkte med vores eksperter. 

Til webinarer