Mini-AGV'er gør et stort indtryk med vores teknologi

Systemer til selvstyrende køretøjer (AGV'er) i miniformat – med denne nyskabende idé bevæger BeeWaTec GmbH sig ind på et nyt område. Drevenheden er baseret på det intelligente servodrevsystem iTAS® fra WITTENSTEIN.

 

AGV'er får tingene til at køre inden for intralogistik

 

AGV-systemer anvendes af virksomheder til at bringe varer og materialer fra A til B. De kan tilsyneladende selv finde vej: De undgår forhindringer og kan køre både fremad, baglæns og endda sideværts. Totalvægten af hvert køretøj er mellem ca. 300 kg og 25 tons. Disse innovative AGV'er drives ved hjælp af elektriske drev.

ITAS® – INSTALLER, TÆND OG KØR

ITAS® – INSTALLER, TÆND OG KØR

Med iTAS® får producenter af AGV'er mulighed for at integrere den komplette drevenhed som en montagevenlig løsning. Hvert TDS består dels af en kompakt, højtydende servoaktuator fra produktfamilien TPM+ og dels af et intelligent simco®-drev.

Læs mere

BEEWATEC – SPECIEL EKSPERTISE INDEN FOR KOMPAKTE AGV'ER

BEEWATEC – SPECIEL EKSPERTISE INDEN FOR KOMPAKTE AGV'ER

BeeWaTec GmbH beliggende i Tysklands sydvestligste hjørne har i mange år haft stor succes i AGV-sektoren som leverandør af selvkørende gaffeltrucks, traktorer og transportkøretøjer.

Læs mere

HØJTEKNOLOGISK LØSNING MED LAVE OMKOSTNINGER

HØJTEKNOLOGISK LØSNING MED LAVE OMKOSTNINGER

Servoaktuatorerne i vores iTAS®-system forener en motor og et skråfortandet planetgear med lavt vridslør i en koblingsløs drevenhed, der er karakteriseret ved høj dynamik, højt drejningsmoment og imponerende tiltstabilitet og vridstivhed. Servodrevene overbeviser med højopløselig strømregulering og høj drejningsmomentnøjagtighed. Motor/gear-enhederne er direkte forbundet med VULKOLLAN®-hjulene for at sikre, at der ikke spildes kostbar lagerplads.

Læs mere

VORES MOTOR/STYREENHED-MODUL GARANTERER SIKKER MATERIALETRANSPORT

VORES MOTOR/STYREENHED-MODUL GARANTERER SIKKER MATERIALETRANSPORT

Bee-Mini AGV'en er et helt nyt køretøj til transport af stablede beholdere. BeeWaTec har som den første virksomhed udviklet denne type transportkoncept til en samlet vægt på 150 kg. AGV'en anvendes inden for forsyningslogistik i produktionen. Op til fem beholdere med en vægt på op til 30 kg hver stables på en underdel med hjul. Køretøjet samler hele stablen op på én gang.

Læs mere

Indtryk fra produktionen

Her kan du se nogle videoklip af FTS med den iTAS®-baserede drevenhed i produktionen.