Serviceydelser

Med vores servicekoncept sætter vi nu også nye standarder inden for serviceydelser. Vi er der for dig, fra starten på det første idekoncept og i hele din anvendelses levecyklus.

Læs mere

WITTENSTEIN Service Portal

Her kan du finde produktspecifik information og kontaktpersoner eller bestille erstatningsprodukter, inspektioner og reparationer.

Få mere at vide 

Vores database giver viden


Vi sørger for, at din maskine fungerer pålideligt
Stol på vores ekspertise, og få glæde af statistisk bestemte, rigtige applikationsdata allerede fra konstruktionsfasen af drevsystemet for at sikre pålideligheden af din maskine. Fra design til eftersalgssupport – ved hjælp af vores cymex®-statistikdatabase kan vi tilbyde dig individuel rådgivning.


Optimal rådgivning ved hjælp af systematisk indsamling af feltdata
Den løbende registrering af vores tilbagemeldinger gør det muligt for os at finde forbedringspotentialet i både vores og din udvikling på et tidligt tidspunkt. Det giver os mulighed for at vælge det bedst egnede produkt til dig og dermed garantere dig den bedst mulige driftssikkerhed og tilgængelighed.


Dine fordele

  • Pålidelighedsberegninger (MTBF)
  • Kundespecifikke vurderinger og omfattende miljøanalyser
  • Verifikation af geardesign: Vurdering af driftssikkerheden også efter 10.000 driftstimer

 

Pris fra Steinbeis Fonden
"For en fremragende, bæredygtig implementering af innovation og kvalitetsstyring i praksis og påviselig opnåelse af iværksættersucces" er vores service blevet tildelt Steinbeis Fondens Kompetencepris for Innovation og Kvalitet.