Arbejde hos WITTENSTEIN

En passion for innovation og ubetinget kvalitet er blot to af de målsætninger, der gør det attraktivt at arbejde hos WITTENSTEIN. Vores ønske om at udvikle løsninger, der tidligere var umulige, afføder fascinerende udfordringer og langsigtede perspektiver for personlig udvikling. Vi sætter ofte spørgsmålstegn ved givne fakta og træder nye stier i vores arbejdsmiljø. Dette afspejles blandt andet i vores ekstremt fleksible arbejdstid, en omfattende pakke af sundhedsfremmende foranstaltninger og vores inspirerende indendørs arkitektur. Vi tror på en virksomhedskultur baseret på værdierne i et familievirksomhed og bygget på tillid, åbenhed og ansvarlighed. Hvis du gerne vil hjælpe os med at tegne fremtiden, tilbyder WITTENSTEIN et væld af muligheder.

 

 

1. Vi er en familievirksomhed

Hos WITTENSTEIN kan du forvente den åbne atmosfære i en mellemstor, familiedrevet virksomhed og gode arbejdsbetingelser. Det daglige arbejde er karakteriseret ved samarbejdsvilje, en stærk fællesskabsfølelse og gensidig respekt. Vi påtager os ansvar for vores medarbejdere, fremtiden og miljøet. Vores kursister og elever bliver introduceret til dette i løbet af introduktionsugen og deltager aktivt i lokale projekter i kommunen én gang om året. Vi påtager os desuden et socialt ansvar på en række måder – Læs mere her.

2. Krævende og spændende opgaver

Vi stiller krav og leverer støtte. Hos WITTENSTEIN forventer vi, at du er meget motiveret og tager ansvar. Derved kan du vokse med krævende opgaver, udvikle dig selv og blive dygtig ekspert på dit område – hvad enten du arbejder i administration, udvikling eller produktion.

3. Fleksible arbejdstider og fokus på balance i arbejds- og privatlivet

WITTENSTEIN gør det muligt at skabe harmoni mellem arbejds- og privatlivet. Vi har fleksibel arbejdstid uden faste tider af hensyn til din sundhed på lang sigt og for at give dig mulighed for at bringe balance i dit arbejds- og privatliv.

4. Vedvarende uddannelsesmuligheder og personlig udvikling

WITTENSTEIN-akademiet tilbyder mere end 1000 forskellige seminarer og arrangementer hvert år, fra A for "Arbeitsrecht" (arbejdsret) til Z for "Zeichnungslesen" (læsning af tegninger). Af hensyn til vores medarbejdere, studerende og kursister finder mange af disse sted i vores egne bygninger.

Ønsker du at forbedre dine kvalifikationer, samtidig med at du følger ambitiøse karrieremål? Vi kan støtte dig med målrettede udviklingsprogrammer: for den traditionelle specialist og lederens karrierevej samt for interessante specialiserede alternativer. Vi tilbyder for eksempel modulopbyggede programmer for unge medarbejdere inden for salg samt interne instruktører, CIP-eksperter eller sekretærer og assistenter. Her lægger vi stor vægt på gode instruktører, effektive metoder og praktiske tilgange. Med hensyn til udvikling af karrieregivende kvalifikationer som tekniker, kandidat inden for forretningsledelse, master & Co. støtter vi dig med rådgivning og økonomisk hjælp i dine ambitiøse projekter.

5. Personligt introduktionsprogram

Vi yder omfattende støtte i starten: Som ny medarbejder gennemgår du et personligt introduktionsprogram. I de første uger har du en mentor, der er udpeget til omgående at besvare alle faglige og personlige spørgsmål. På denne måde kan vi hurtigt give dig al den viden, du behøver for at få en vellykket start hos WITTENSTEIN.

6. Teknologi inspirerer os

Vi stræber efter præcision, innovation og ubegrænset kvalitet. Som PIONER inden for mekatronisk drevteknologi er vores mål at inspirere kunder med vores ideer. Hvordan opnår vi det?

"Hos WITTENSTEIN er højeste prioritet kvalitet. For at leve op til dette mål skal vi gøre vores bedste, hver dag."

Uwe Fries, Motor Assembly Production Manager hos WITTENSTEIN SE

7. Vi holder til i dalen omkring floden Tauber og overalt i verden

Vores hovedkvarter i Igersheim-Harthausen ligger cirka 32 km sydvest for Würzburg, i den centrale del af det sydlige Tyskland. Omgivelserne byder på enestående muligheder for fritidsaktiviteter, en god infrastruktur og store uddannelsesinstitutioner for kommende generationer. Favorable leveomkostninger og venlige, åbne mennesker gør det til et attraktivt sted at slå sig ned. Desuden har WITTENSTEIN mere end 40 afdelinger i Stuttgart-Fellback og andre steder i verden. Nedenfor finder du en oversigt over vores afdelinger.

Fakta og tal

WITTENSTEIN Group, reported on 31.03.2023

Omsætning i €
519.1 mil.
Egenkapitalsandel
56 % (2022/2023)
Medarbejdere på verdensplan
2883
Elevandel
6,3 %

Virtuel rundtur

Reception

Reception

Velkommen til WITTENSTEIN i Igersheim-Harthausen, Tyskland. Her i receptionen byder vi vores gæster og medarbejdere velkommen. Det er virksomhedens kommunikationscentrum og hjerte.

Virksomhedens områder

Virksomhedens områder

WITTENSTEIN-virksomhedens områder er karakteriseret af åbenhed og vidde. Vores pionerånd kan udvikles frit her. Innovation Factory giver os plads i fremtiden og er et tydeligt engagement i Igersheim-Harthausen-afdelingen. 

Innovation Factory

Innovation Factory

Ved siden af udviklings-, indkøbs-, salgs- og logistikafdelingerne er monteringsarbejdsstationerne i Innovation Factory ergonomisk designede og giver en lys og venlig atmosfære. 

Markedsplads

Markedsplads

Markedspladsen er hjertet i Innovation Factory. Her udtænker teamet idéer, deler viden og hygger sig i pauserne.

Cube 2

Cube 2

Mødelokaler som Cube 2 fremmer kreativiteten og den konstruktive diskussion. Den nyeste teknologi, såsom 3D-touchskærme, hjælper os med at forme fremtiden.

Projektområder

Projektområder

Korte gange og rummelig nærhed karakteriserer det fleksible kontorområde i Innovation Factory. Kolleger fra forskellige afdelinger udfører projektrelateret arbejde ved de tilstødende borde. 

Auditorium

Auditorium

Med 80 pladser kan auditoriet bruges til mange forskellige typer undervisning og træning. WITTENSTEIN-akademiet afholder mere end 400 forskellige arrangementer her hvert år.

Talentarena

talentarena

Med sine 3.050 kvadratmeter kan WITTENSTEIN-talentarenaen rumme arbejdsområder og undervisningsområder samt afdelinger for teknisk uddannelse inden for mekanik, elektronik, montering og teknisk tegning. Vores praktiske undervisningsområder sikrer optimal service og support for vores medarbejdere, kursister og elever. 

 

World Garden

World Garden

Med rod i området – hjemme i verden! World Garden i afdelingen i Igersheim-Harthausen repræsenterer den internationale fællesskabsfølelse i WITTENSTEIN-gruppen. Haven indeholder typiske planter fra alle de lande, hvor WITTENSTEIN opererer. World Garden er et mødested for medarbejdere og gæster.