Serviceydelser

Med vores servicekoncept sætter vi nu også nye standarder inden for serviceydelser. Vi er der for dig, fra starten på det første idekoncept og i hele din anvendelses levecyklus.

Læs mere

WITTENSTEIN Service Portal

Her kan du finde produktspecifik information og kontaktpersoner eller bestille erstatningsprodukter, inspektioner og reparationer.

Få mere at vide 

Personligt for dig på stedet


Rådgivningsekspertise og innovationskraft
Vi tilbyder personlig rådgivning om hele procesperiferien, om højpræcisionsplanetgear, det komplette elektromekaniske drevsystem samt AC-servosystemer og -motorer, der anvendes verden over inden for maskinkonstruktion, medicinsk teknologi og luft- og rumfart. Ud fra en holistisk tilgang drøfter vi i fællesskab dine individuelle behov og udvikler skræddersyede løsninger. Få glæde af vores mangeårige erfaring og omfattende ekspertise – over hele verden. Resultatet: Din optimale drevløsning.


Effektivt design
"Efficiency engineering" står for effektive processer og produkter, fremragende rådgivning, mangeårig erfaring inden for drevteknologi, perfekt design af hele drivlinjen, kundespecifikke løsninger og en meget stor innovationskraft.


Få glæde af

  • vores optimale drevdesign, der opfylder dine individuelle krav – over hele verden
  • Engineering classic: For komplekse applikationer hjælper vores højt kvalificerede team dig med en detaljeret og omfattende analyse – du kan læse mere om hele vores tekniske portefølje i vores Engineering-folder.


Det tilbyder vi

  • Professionel rådgivning
  • Personlig kontaktperson
  • De bedste løsninger via dygtige applikationsberegninger og drevdesign
  • Individuel kundeservice
  • Integrerede løsninger til komplekse applikationer, selv under ekstreme forhold