WITTENSTEIN group

WITTENSTEIN group besidder en exceptionel ekspertise i beherskelse og yderligere udvikling af alle de teknologier, der er relevante for mekatronikdrev. Vi kombinerer seks stærke segmenter under ét tag.

Vi udvikler, fremstiller og sælger produkter, f.eks. højpræcisionsplanetgear, komplette elektromekaniske drevsystemer og AC-servosystemer og -motorer. Vores anvendelsesområder er robotteknologi, maskinværktøjer, medicinsk teknologi og luft- og rumfart.

Vores mål er at fortsætte med at overraske og imponere vores kunder med innovative ideer. Dette bestræber vi os på hver dag. Os alle sammen.

Fakta og tal

WITTENSTEIN Group, reported on 31.03.2023

Omsætning i €
519.1 mil.
Egenkapitalsandel
56 % (2022/2023)
Medarbejdere på verdensplan
2883
Elevandel
6,3 %

Seks forretningsenheder

WITTENSTEIN alpha

Højpræcisions servodrev og lineære systemer

WITTENSTEIN alpha udvikler og fremstiller mekaniske og mekatroniske servodrevsystemer til sektorer, der kræver maksimal præcision. Vores produkter hæver hele tiden barren overalt i verden.

Vi har opdelt vores produktportefølje i to områder for at opfylde meget forskellige krav: i high-end-segmentet har vi fokus på teknologi og ydelse, mens vi i general-segmentet har fokus på omkostningseffektive produkter og produkter, der stilles høje krav til. Læs mere...

WITTENSTEIN alpha GmbH - Walter-Wittenstein-Strasse 1

WITTENSTEIN alpha GmbH

Walter-Wittenstein-Strasse 1

97999 Igersheim (Germany)


WITTENSTEIN cyber motor

Meget dynamiske servomotorer og drevelektronik

WITTENSTEIN cyber motor udvikler og fremstiller teknologisk avancerede servomotorer og krævende drevelektronik samt komplette mekatroniske drevsystemer med maksimal effekttæthed. Vores ekspertise er i specialiserede motorer til meget højt vakuum, høje temperaturer og radioaktive miljøer.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og udveksler ideer, lærer af hinanden og opdater nye muligheder, der hjælper vores kunder med at forbedre deres konkurrenceevne. Læs mere...

WITTENSTEIN cyber motor - Walter-Wittenstein-Strasse 1

WITTENSTEIN cyber motor

Walter-Wittenstein-Strasse 1

97999 Igersheim (Germany)


WITTENSTEIN galaxie

Overlegne gearkasser og drivsystemer

WITTENSTEIN galakse udvikler og fremstiller radikalt innovative gearkasser og drivsystemer baseret på et helt nyt funktionelt designprincip. Med denne unikke ekspertise er vi verdens førende inden for roterende mekatroniske drevteknologier.

Disse innovationer hjælper vores kunder med at designe maskiner med enorme ydelsesparametre for at sikre deres konkurrencedygtige kernefordele for fremtiden. Vores løsninger gør det muligt at fremstille produkter på en særlig effektiv og ressourcemæssig måde. Læs mere...

WITTENSTEIN galaxie GmbH - Walter-Wittenstein-Straße 1

WITTENSTEIN galaxie GmbH

Walter-Wittenstein-Straße 1

97999 Igersheim


WITTENSTEIN motion control

Mekatroniske og cybertroniske drevsystemer til ekstreme miljøer

WITTENSTEIN motion control bruger vores  egne servomotorer, gearkasser, elektronik og software til at udvikle og producere tilpassede mekatroniske systemer til særligt kritiske miljøer. Vores udviklingsekspertise og det høje niveau af vertikal integration af komponenterne sikrer, at disse teknologier lever op til vores kunders krav.

Vores innovative løsninger er fokuseret på områder, hvor succes afhænger af ydeevne, robusthed og pålidelighed - luftfart, forsvar, simulering og subsea. Realtids sikkerhedssoftware afrunder vores portefølje. Lær mere...

WITTENSTEIN motion control GmbH - Walter-Wittenstein-Strasse 1

WITTENSTEIN motion control GmbH

Walter-Wittenstein-Strasse 1

97999 Igersheim (Germany)


attocube systems AG

Nanopræcisionsdrev- og målingsteknologiløsninger

attocube udvikler og fremstiller drev- og målingsteknologi til meget krævende nanotekniske formål. Deres produktsortiment omfatter alt fra piezobaserede kompakte motorer til innovative sensorløsninger, der langt overstiger nuværende målingsteknologi, hvad angår præcision, hastighed og kompakthed, og de kan også anvendes under ekstreme forhold.

Års erfaring og ekspertise på både det videnskabelige og industrielle markedssegmenter har givet et inspirerende produktkatalog med maksimal præcision og brugervenlighed. Denne meget overlegne teknologi revolutionerer eksisterende anvendelser og garanterer vedvarende konkurrencemæssige fordele for vores kunder. Læs mere...

attocube systems AG - Eglfinger Weg 2

attocube systems AG

Eglfinger Weg 2

85540 Haar

+49 89 420 797-0

+49 89 420 797 20-90

www.attocube.com


baramundi software

Sikker styring af IT-infrastruktur i kontorer og produktionsområder

baramundi giver virksomheder og organisationer over hele verden effektiv, sikker og tværgående platformshåndtering af netværksendepunkter inden for it og produktion. Management Suite giver vores kunder integreret, fremtidsorienteret samlet endepunktstyring.baramundi fører vejen med hensyn til samlet styring af endepunkter i netværksproduktionsmiljøer. Vi udvikler denne løsning i tæt samarbejde med WITTENSTEIN Digitaliseringscenter.

baramundi software GmbH - Forschungsallee 3

baramundi software GmbH

Forschungsallee 3

86159 Augsburg (Germany)

+49 821 56708-0

+49 821 56708-19

www.baramundi.com


Steder

WITTENSTEIN Denmark

Contact

WITTENSTEIN AB

Holgermindevej

8543 Hornslet

Denmark