WITTENSTEIN Group

WITTENSTEIN Group besidder en exceptionel ekspertise i beherskelse og yderligere udvikling af alle de teknologier, der er relevante for mekatronikdrev. Vi kombinerer seks stærke segmenter under ét tag.

Vi udvikler, fremstiller og sælger produkter, f.eks. højpræcisionsplanetgear, komplette elektromekaniske drevsystemer og AC-servosystemer og -motorer. Vores anvendelsesområder er robotteknologi, maskinværktøjer, medicinsk teknologi og luft- og rumfart.

Vores mål er at fortsætte med at overraske og imponere vores kunder med innovative ideer. Dette bestræber vi os på hver dag. Os alle sammen.

Fakta og tal

WITTENSTEIN Group, reported on 31.03.2019

Omsætning i €
436.4 mil.
Eksportrate
Eksportrate på 58,6 %
Egenkapitalsandel
41,7% (2018/2019)
Medarbejdere på verdensplan
2,942
Elevandel
8,4%

Fem forretningsenheder

WITTENSTEIN alpha

Udvikling og produktion af højpræcisionsservodrev

WITTENSTEIN alpha udvikler og fremstiller mekaniske og mekatroniske servodrevsystemer til sektorer, der kræver maksimal præcision. Vores produkter hæver hele tiden barren overalt i verden.

Vi har opdelt vores produktportefølje i to områder for at opfylde meget forskellige krav: i high-end-segmentet har vi fokus på teknologi og ydelse, mens vi i general-segmentet har fokus på omkostningseffektive produkter og produkter, der stilles høje krav til. Læs mere...

WITTENSTEIN alpha GmbH - Walter-Wittenstein-Strasse 1

WITTENSTEIN alpha GmbH

Walter-Wittenstein-Strasse 1

97999 Igersheim (Germany)


WITTENSTEIN motion control

Kundetilpassede lineære og roterende servosystemer

WITTENSTEIN motion control anvender vores egen effektelektronik, software, servomotorer og gearsystemer til at udvikle og fremstille kundetilpassede mekatroniske systemer til ekstreme forhold.

I energisektoren har vi for eksempel fokus på løsninger med elektrisk aktuator til olie- og gasudvinding på store havdybder. I forsvarssektoren udvikler vi mekatroniske drevsystemer til militære formål. Her er integration vores vejledende princip – for at opnå en bedre dynamik og effekttæthed. Læs mere...

WITTENSTEIN motion control GmbH - Walter-Wittenstein-Strasse 1

WITTENSTEIN motion control GmbH

Walter-Wittenstein-Strasse 1

97999 Igersheim (Germany)


WITTENSTEIN cyber motor

Meget dynamiske servomotorer og drevelektronik

WITTENSTEIN cyber motor udvikler og fremstiller teknologisk avancerede servomotorer og krævende drevelektronik samt komplette mekatroniske drevsystemer med maksimal effekttæthed. Vores ekspertise er i specialiserede motorer til meget højt vakuum, høje temperaturer og radioaktive miljøer.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og udveksler ideer, lærer af hinanden og opdater nye muligheder, der hjælper vores kunder med at forbedre deres konkurrenceevne. Læs mere...

WITTENSTEIN cyber motor - Walter-Wittenstein-Strasse 1

WITTENSTEIN cyber motor

Walter-Wittenstein-Strasse 1

97999 Igersheim (Germany)


WITTENSTEIN aerospace & simulation

Mekatronikdrevsystemer til luft- og rumfart og simulation

WITTENSTEIN aerospace & simulation udvikler, integrerer, fremstiller og leverer mekatroniske drevsystemer til luft- og rumfarts- og simulationsformål. Vores stringente og avancerede systemdesignprocesser sikrer, at vores produkter opfylder kundernes krav præcist.

Vores innovative løsninger anvendes i missions-, fly- og miljøkritiske systemer, dvs. hvor nøglerne til succes er ydelse, robusthed, pålidelighed og begrænsninger med hensyn til rumfang og vægt. Læs mere...

WITTENSTEIN aerospace & simulation GmbH - Walter-Wittenstein-Strasse 1

WITTENSTEIN aerospace & simulation GmbH

Walter-Wittenstein-Strasse 1

97999 Igersheim (Germany)


attocube systems AG

Nanopræcisionsdrev- og målingsteknologiløsninger

Attocube udvikler og fremstiller drev- og målingsteknologi til meget krævende nanotekniske formål. Deres produktsortiment omfatter alt fra piezobaserede kompakte motorer til innovative sensorløsninger, der langt overstiger nuværende målingsteknologi, hvad angår præcision, hastighed og kompakthed, og de kan også anvendes under ekstreme forhold.

Års erfaring og ekspertise på både det videnskabelige og industrielle markedssegmenter har givet et inspirerende produktkatalog med maksimal præcision og brugervenlighed. Denne meget overlegne teknologi revolutionerer eksisterende anvendelser og garanterer vedvarende konkurrencemæssige fordele for vores kunder. Læs mere...

attocube systems AG - Eglfinger Weg 2

attocube systems AG

Eglfinger Weg 2

85540 Haar

+49 89 420 797-0

+49 89 420 797 20-90

www.attocube.com


Digitalt netværk

baramundi software AG

Sikre og effektive software- og dataløsninger

Baramundi Management Suite muliggøre sikker styring på tværs af platforme i arbejdsstationsmiljøer.

Udviklingen af sikre og effektive løsninger til Industry 4.0 er et nyt fokusområde, f.eks. netværksaktiverede produkter, applikationer til problemfri kommunikation mellem produkter og operatører samt innovative, datadrevne tjenester til forbedring af effektiviteten, ydelsen og driftssikkerheden.

baramundi software AG - Beim Glaspalast 1

baramundi software AG

Beim Glaspalast 1

86153 Augsburg (Germany)

+49 821 56708-0

+49 821 56708-19

www.baramundi.com


WITTENSTEIN High Integrity Systems

Sikkerhedskritiske tidstro operativsystemer (RTOS) og komponenter 

WITTENSTEIN high integrity systems er et RTOS-firma, der er specialiseret i sikkerhed og leverer avancerede RTOS, sikkerhedskomponenter, middleware og Board Support-komponenter på tværs af et bredt udvalg af markedssektorer og anvendelser.

Fra grundlæggende integrerede design til komplekse sikkerhedssystemer, der kræver de højeste certificeringsniveauer – vi leverer tidstro operativsystemer og softwarekomponenter til den medicinske sektor, automobilsektoren, luft- og rumsektoren samt den industrielle sektor. Vi udvikler også løsninger til formål, hvor sikkerheden er kritisk, inden for forskellige sektorer for Internet of Things.

 

 

WITTENSTEIN High Integrity Systems - Long Ashton Business Park

WITTENSTEIN High Integrity Systems

Long Ashton Business Park

Bristol BS41 9LB, UK

Steder

WITTENSTEIN Denmark

Contact

WITTENSTEIN AB

Holgermindevej

8543 Hornslet

Denmark