Derefter lagres en fravalgscookie på din computer for at forhindre fremtidig dataindsamling, når du besøger dette websted.

Yderligere oplysninger om vores tjenestebetingelser og fortrolighedspolitik finder du her:  http://www.google.com/analytics/terms/en.html  or https://www.google.de/intl/en/policies/. Bemærk, at Google Analytics på dette websted suppleres af “gat._anonymizeIp();”, der sikrer en anonymiseret indsamling af IP-adresser ("IP masking").

Ordrebehandling med Google Analytics

WITTENSTEIN har indgået aftale med Google om at håndtere ordrebehandlingen og sikre, at de strenge krav fra det tyske datatilsyn overholdes fuldstændigt i forbindelse med brugen af Google Analytics.

Google Analytics Demographics

På dette websted har vi aktiveret Google Analytics Demographics and Interest Reporting (demografi og rapportering om interesser) for at hjælpe os med at annoncere for vores målgrupper baseret på alder, køn og interesse. Disse data stammer fra Googles interessebaserede annoncering og brugerstatistikker fra tredjepartsleverandører. Dataene er anonyme. Funktionen kan til enhver tid deaktiveres ved hjælp af annonceindstillingerne i din Google-konto, eller ved at forhindre dataindsamling om dig i Google Analytics – se afsnittet Indsigelse mod dataindsamling via Google Analytics.

Google Maps

Dette websted anvender en Google Maps-API fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. For at bruge Google Maps skal vi opbevare din IP-adresse. Disse oplysninger overføres som regel til og opbevares af Google på servere i USA. Udbyderen af dette websted har ingen kontrol over data, der overføres på denne måde.
Yderligere oplysninger om, hvordan Google behandler brugerdata finder du i Googles fortrolighedspolitik: 
https://policies.google.com/privacy?hl=en/

Facebook-remarketing
Dette websted anvender funktionen Remarketing “Custom Audiences” (tilpassede målgrupper) fra Facebook Inc. (“Facebook”). Denne funktion anvendes til at præsentere dette websted for besøgende på det sociale netværk Facebook via “Facebook Ads”. Remarketing-tagget på Facebook er implementeret på dette websted. Dette tag fungerer som en direkte forbindelse til Facebooks servere, når man besøger dette websted. Du videresendes til den Facebook-server, som du besøgte fra dette websted, og Facebook overdrager denne oplysning til din personlige Facebook-konto. Yderligere oplysninger om, hvordan Facebook indsamler, anvender og beskytter dine personoplysninger, finder du i Facebooks fortrolighedspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/. Du kan også deaktivere remarketing-funktionen Custom Audiences her: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_=_. Dette kræver, at du er logget på Facebook.

LinkedIn-remarketing
Dette websted anvender en analyse- og konverteringssporingsteknologi fra LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA. Teknologien er beregnet til at vise besøgende på karrierenetværket LinkedIn interessefokuserede annoncer. Til dette formål har vi integreret Insight-tagget fra LinkedIn på dette websted. Hvis du er logget på din LinkedIn-konto, når du besøger dette websted, vises et link til LinkedIn-serverne via dette tag. På den måde tildeler LinkedIn dit besøg på webstedet til din personlige brugerkonto. Denne LinkedIn-teknologi gør det muligt at få vist mere relevante annoncer baseret på dine interesser. Derudover giver LinkedIn WITTENSTEIN samlede og anonyme rapporter over annonceaktiviteter og oplysninger om, hvordan du interagerer med dette websted. Yderligere oplysninger om LinkedIns fortrolighedspolitik finder du her: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Du kan fravælge LinkedIns analyse af din brugsadfærd ligesom visningen af interessebaserede annoncer ved at klikke på knappen Reject on LinkedIn (Afvis på LinkedIn; gælder kun LinkedIn-brugere) eller knappen Reject (Afvis; gælder alle andre brugere) via dette link: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

Nyhedsbrev

Hvis du vil tilmelde dig nyhedsbrevet, som tilbydes via dette websted, skal vi bruge din e-mailadresse og oplysninger, der gør det muligt for os at bekræfte, at du har den adresse, som vi har fået oplyst, og at du har accepteret at modtage dette nyhedsbrev (dobbelt tilvalgsprocedure). Alle andre oplysninger afgives frivilligt. Vi anvender kun disse data til at sende dig de anmodede oplysninger eller besvare din forespørgsel, og vi videregiver dem ikke til nogen tredjepart uden for WITTENSTEIN-koncernen.

Alle oplysninger, du indtaster i tilmeldingsformularen til nyhedsbrevet, behandles udelukkende i medfør af dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6.1.a. Du har til enhver tid ret til at tilbagetrække dit samtykke til opbevaring af dine oplysninger og e-mailadresse, samt til brugen af dine oplysninger i forbindelse med tilsending af nyhedsbrevet, f.eks. via linket "Unsubscribe" (Afmeld) i bunden af nyhedsbrevet. Tilbagetrækningen af dit samtykke har ingen indvirkning på lovligheden af behandlingen baseret på dit samtykke før tilbagetrækningen.

Vi opbevarer dine personoplysninger med henblik på at sende dig nyhedsbrevet, indtil du måtte framelde det, hvorefter vi straks sletter dine personoplysninger. Dette har ingen indvirkning på oplysninger, der opbevares af os til andre formål, f.eks. i forbindelse med opfyldelsen af kontraktforpligtelser.

Ændringer til vores fortrolighedserklæring

Vi forbeholder os retten til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelsesforanstaltninger efter behov som følge af teknologiske udviklinger. I så fald justerer vi vores fortrolighedsmeddelelser derefter. Du bedes derfor sørge for, at en eventuel henvendelse henviser til den nyeste vinduet af vores fortrolighedserklæring.

Datasikkerhed

Vi har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod tab, sletning, manipulation eller uønsket adgang. Alle vores medarbejdere og alle tredjeparter, som er involveret i behandlingen af personoplysninger, sørger for at vedligeholde fortroligheden i forbindelse hermed.

Indsamling og behandling af personoplysninger på dette websted foregår under kryptering for at forhindre misbrug af tredjeparter. Vi gennemgår og tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at tage højde for nye teknologiske udviklinger.

Børn og unge

Personer under 18 år bør ikke afgive personoplysninger til os uden en forælders eller værges samtykke. Vi beder ikke om personoplysninger fra børn og unge, og vi indsamler heller ikke disse oplysninger eller videregiver dem til tredjeparter.

Indsigelse mod e-mailannoncering

Vi gør hermed udtrykkeligt indsigelse mod brugen af vores kontaktoplysninger på dette websted i forbindelse med markedsføring og lignende kommunikation, herunder spam-mail, som vi ikke udtrykkeligt har bedt om. Vi forbeholder os retten til at anlægge sag mod enhver, der måtte misbruge denne indsigelse.

Ansvarsfraskrivelse vedrørende indholdet på linkede tredjepartswebsteder

Denne fortrolighedserklæring omfatter ikke brugen af eventuelle eksterne links på vores websteder. Såfremt vi angiver links, bestræber vi os på at sikre, at de overholder vores principper for databeskyttelse og -sikkerhed. Vi har imidlertid ingen kontrol over andre webstedsudbyderes overholdelse af samme. Derfor beder vi dig som bruger af dette websted om at læse de pågældende websteders fortrolighedspolitikker.