Kravene til fræseløsninger bliver højere og højere

Udviklingstiderne i branchen bliver kortere og kortere: I bil-,  fly- og værktøjsfremstillingsindustrien og i jernbane- og energiteknologisektoren skal innovationer implementeres stadigt hurtigere og mere præcist. De, der hurtigt vil have omsat design til virkelighed eller vil evaluere prototyper i perfekt udførelse, kommer ikke uden om en portalfræsemaskine – intet kan slå dens uovertrufne hastighed og præcision. F. Zimmermann GmbH fra Neuhausen auf den Fildern anvender tandstangs- og tandhjulsdrev fra WITTENSTEIN HPLS i sin nyeste portalfræsemaskine, FZ33.


F. ZIMMERMANN – EN FØRENDE HØJTEKNOLOGISK LEVERANDØR

F. ZIMMERMANN – EN FØRENDE HØJTEKNOLOGISK LEVERANDØR

F. Zimmermann GmbH projekterer, udvikler og fremstiller portalfræsemaskiner til en bred vifte af industrielle anvendelser.

Læs mere

FZ33 TIL KRÆVENDE OPGAVER

FZ33 TIL KRÆVENDE OPGAVER

Den nye FZ33 er en stor nyhed: Med sin ekstremt store Z-akse anvendes den f.eks. i bil- og flyindustrien.

Læs mere

VORES DREV OVERBEVISER OVER HELE LINJEN

VORES DREV OVERBEVISER OVER HELE LINJEN

Ingeniørerne hos Zimmermann ønskede at forbedre systemets stivhed, hastighed, acceleration og ryk betydeligt i den nye FZ33 i forhold til ældre maskiner.

Læs mere

VI GØR MERE MULIGT

VI GØR MERE MULIGT

HPLS-systemet i den nye FZ33 giver Zimmermanns kunder nogle klare fordele:

Læs mere

Flere indtryk

Denne video viser FZ33 i arbejde. Den er i øjeblikket i gang med at fræse prototypen til en bil ud af et emne. Dens præcision sætter nye standarder. Uanset om det er fine detaljer eller omfattende overfladebearbejdning, så gør portalfræseren fra Zimmermann et fremragende stykke arbejde takket være vores HPLS-system.