Serviceydelser

Med vores servicekoncept sætter vi nu også nye standarder inden for serviceydelser. Vi er der for dig, fra starten på det første idekoncept og i hele din anvendelses levecyklus.

Læs mere

WITTENSTEIN Service Portal

Her kan du finde produktspecifik information og kontaktpersoner eller bestille erstatningsprodukter, inspektioner og reparationer.

Få mere at vide 

Design af hele drivlinjen


cymex® – den gennemprøvede software til optimering af drevsystemet
cymex® giver mulighed for enkel dimensionering og evaluering af hele drivlinjen (applikation + transformation + motor + gear). Den nøjagtige beregning bliver væsentlig enklere ved hjælp af foruddefinerede standardapplikationer som tandrems-, spindel-, rundbords- og tandstangs- og tandhjulsdrev. Alle relevante påvirkende faktorer og kundespecifikke parametre tages i betragtning, og det resulterer i et driftssikkert og effektivt design samt optimering af drevsystemet.


Få glæde af vores mangeårige erfaring
Vi hjælper dig gerne med konstruktionsberegningerne ved hjælp af cymex®. Vi arrangerer kurser i vores designsoftware på basis af dine behov. Uanset om det nybegyndere eller eksperter, til lejlighedsvis eller regelmæssige brugere – vi tilpasser vores kurser til dine ønsker og behov. Du kan få yderligere oplysninger ved at klikke på Uddannelse for kunder.


Dine fordele

  • Enkelt og pålideligt design via foruddefinerede standardapplikationer
  • Overvejelse af alle applikationsparametre, der er specifikke for kunden
  • cymex® Motion Profiler til udarbejdelse af enkle og komplekse bevægelses- og belastningsprofiler
  • Funktioner til import af bevægelsesprofiler fra SAM-, Excel- og ASCII-databaser med alle produkter fra WITTENSTEIN alpha samt 17.500 motorer fra alle de gænge producenter
  • Visualisering af belastninger for alle vigtige komponentparametre i drivlinjen
  • CAD-generator: 3D-filer af gear og servoaktuatorer, inkl. alle tilhørende komponenter
  • Dokumentation med tekniske beregninger

Download cymex®