Serviceydelser

Med vores servicekoncept sætter vi nu også nye standarder inden for serviceydelser. Vi er der for dig, fra starten på det første idekoncept og i hele din anvendelses levecyklus.

Læs mere

Design af hele drivlinjen


cymex® – den gennemprøvede software til optimering af drevsystemet
cymex® giver mulighed for enkel dimensionering og evaluering af hele drivlinjen (applikation + transformation + motor + gear). Den nøjagtige beregning bliver væsentlig enklere ved hjælp af foruddefinerede standardapplikationer som tandrems-, spindel-, rundbords- og tandstangs- og tandhjulsdrev. Alle relevante påvirkende faktorer og kundespecifikke parametre tages i betragtning, og det resulterer i et driftssikkert og effektivt design samt optimering af drevsystemet.


Få glæde af vores mangeårige erfaring
Vi hjælper dig gerne med konstruktionsberegningerne ved hjælp af cymex®. Vi arrangerer kurser i vores designsoftware på basis af dine behov. Uanset om det nybegyndere eller eksperter, til lejlighedsvis eller regelmæssige brugere – vi tilpasser vores kurser til dine ønsker og behov. Du kan få yderligere oplysninger ved at klikke på Uddannelse for kunder.


Dine fordele

  • Enkelt og pålideligt design via foruddefinerede standardapplikationer
  • Overvejelse af alle applikationsparametre, der er specifikke for kunden
  • cymex® Motion Profiler til udarbejdelse af enkle og komplekse bevægelses- og belastningsprofiler
  • Funktioner til import af bevægelsesprofiler fra SAM-, Excel- og ASCII-databaser med alle produkter fra WITTENSTEIN alpha samt 11.000 motorer fra alle de gænge producenter
  • Visualisering af belastninger for alle vigtige komponentparametre i drivlinjen
  • CAD-generator: 3D-filer af gear og servoaktuatorer, inkl. alle tilhørende komponenter
  • Dokumentation med tekniske beregninger

Download cymex®