HIGH TORQUE-gear: Kraft og præcision i pressetransfer- systemer

Op til fire ton pr. takt og op til 30 takter i minuttet – Hagel Automations transfersystemer er teknologiledere, når det gælder hurtig flytning af store masser. HIGH TORQUE-planetgearene med ultralavt vridslør fra WITTENSTEIN sikrer den højst mulige repeterbarhed af håndteringsprocesser og maksimal stivhed i drivlinjen.

"EXCEPTIONELT HØJ EFFEKTTÆTHED"

"EXCEPTIONELT HØJ EFFEKTTÆTHED"

Høj positionsnøjagtighed i selv ekstremt dynamisk cyklusdrift kombineret med høj vrid- og tiltstivhed – vores TP+ HIGH TORQUE-planetgear med lille vridslør står for kompakt præcision. "Deres pladsbesparende, integrationsvenlige design og deres høje drejningsmomenter er afgørende for deres exceptionelt høje effekttæthed, der er enestående på markedet i dag, siger Martin Hagel, som er administrerende direktør for Hagel Automation GmbH og ansvarlig for konstruktion og udvikling. "Disse gear imponerer desuden med deres mekaniske kvalitet og ekstraordinære robusthed. Vores transfersystemer udsættes f.eks. for flere millioner lastskift om året, og alligevel har de en meget høj tilgængelighed, selvs under de hårde driftsbetingelser i store presser." Hans udtalelse er baseret på flere årtiers erfaring med konstruktion af presser og automationsløsninger samt partner for førende pressefabrikanter til bl.a. bilindustrien.


HAGEL AUTOMATION: SPECIALIST INDEN FOR STANSNINGS-, FORMNINGS- OG AUTOMATIONSTEKNOLOGI

HAGEL AUTOMATION: SPECIALIST INDEN FOR STANSNINGS-, FORMNINGS- OG AUTOMATIONSTEKNOLOGI

Hagel Automation GmbH er et mellemstort, internationalt ingeniørfirma i Grünkraut-Gullen, ikke langt fra Bodensøen ved Tysklands sydligste grænse. Hagel blev grundlagt i 2002 som rådgivende ingeniørfirma og har siden specialiseret sig inden for to bestemte områder: Det ene er innovative, kundetilpassede løsninger til stansnings- og formningsindustrien, som f.eks. transferpresser samt skæremaskiner og -linjer.

Læs mere

EKSTREMT DYNAMISK SERVOTEKNOLOGI SIKRER EFFEKTIVITET

EKSTREMT DYNAMISK SERVOTEKNOLOGI SIKRER EFFEKTIVITET

Ud over det kundetilpassede design er de vigtigste salgsargumenter for Hagel Automations transfersystemer f.eks. frit programmerbare bevægelsessekvenser, muligheden for fuldautomatiske opsætningsprocesser, den generelt meget høje stivhed i både drivlinjen og håndteringsmekanikken, den høje maskinydelse som takter pr. minut og det minimale vedligeholdelsesbehov.

Læs mere

POSITIONERING AF EMNER MED HØJ PRÆCISION

POSITIONERING AF EMNER MED HØJ PRÆCISION

Lukning, løft, tilfødning, sænkning, åbning eller returkørsel med masser på op til fire tons og op til 30 takter pr. minut – pressetransfersystemer til f.eks. karosseridele er konstrueret til et maksimalt ydelsesniveau. Repeterbarheden af håndteringsprocesserne og en hurtig, præcis styring er de vigtigste egenskaber, der sikrer den højst mulige tilgængelighed af transfersystemerne.

Læs mere

LEVETID I PRAKSIS TRE GANGE LÆNGERE END OPLYST

LEVETID I PRAKSIS TRE GANGE LÆNGERE END OPLYST

Der er målt en virkningsgrad på op til 95 % på HIGH TORQUE-gearene ved fuld last. Støjniveauet er under 68 dBA – det bekræfter gearkomponenternes høje fremstillingskvalitet, der giver et optimalt tandindgreb. Beskyttelsesgrad IP65 beskytter effektivt mod indtrængende støv og fugt. Desuden er disse planetgear konstrueret til temperaturer på op til 90° C og er dermed effektivt beskyttet mod motor- og omgivende varme.

Læs mere

MERE END BARE EN LEVERANDØR: WITTENSTEIN ER OGSÅ INNOVATIONSPARTNER

MERE END BARE EN LEVERANDØR: WITTENSTEIN ER OGSÅ INNOVATIONSPARTNER

Ifølge Martin Hagel opererer Hagel Automation i "premium"-segmentet med sine kvalitetsløsninger inden for stanse-, formnings- og automationsteknologi. Både nye systemer og moderniseringsprojekter stiller ofte særlige krav, der kun kan opfyldes og videreudvikles ved at anvende innovative komponenter såsom servogear. Det kræver gensidig udveksling af fortrolige tekniske oplysninger allerede fra de tidlige trin i drev- og maskinudviklingen.

Læs mere