Flere enkeltdrev erstatter centraldrev

I maskinkonstruktion blev der før i tiden anvendt et centraldrev, der gav den mekaniske energi til hele enheden. I dag anvendes der i stigende omfang enkeltdrev i stedet. Disse giver nogle klare fordele: større fleksibilitet, høj dynamik og dermed øget produktivitet. KRONES-koncernen fra Neutraubling i Tyskland anvender HIGH TORQUE-gear fra WITTENSTEIN til fremstilling af PET-flasker.

KRONES – SYNONYM MED SYSTEMTEKNOLOGI

KRONES – SYNONYM MED SYSTEMTEKNOLOGI

KRONES AG projekterer, udvikler og fremstiller højtydende maskiner og komplette anlæg inden for proces-, fyldnings- og emballeringsteknologi.

Læs mere

CONTIFORM 3 SIKRER, AT PET KOMMER I PERFEKT FORM

CONTIFORM 3 SIKRER, AT PET KOMMER I PERFEKT FORM

Contiform 3 er en strækblæsestøbemaskine, der blæser præformede PET-emner til flasker. Ved denne proces køres de præformede emner først gennem en lineær ovn, der opvarmer dem til deres forarbejdningstemperatur på omkring 90° C til 120 ° C.

Læs mere

DREAM TEAM TIL DREVOPGAVEN

DREAM TEAM TIL DREVOPGAVEN

Indløbs- og udløbsstjernehjulet kører kontinuerligt ved en konstant hastighed. De er forsynet med servodrev i tårnet. Via trækfjedre i transfer-stjernehjulenes griberarme, der kører hen over ruller i et buet spor, skabes der stærkt skiftende drejemomenter i systemet. Trækfjedrene forhindrer, at der forekommer flankeændringer i rullerne.

Læs mere

ALTID KØLIG

Contiform 3 imponerer med høj hastighed og kvalitet. TP+ 050 HIGH TORQUE-gearene yder et vigtigt bidrag til dette.

ALTID KØLIG

Læs mere

Videoer

3D-animation af Contiform 3

TP+ HIGH TORQUE-gear fra WITTENSTEIN sætter skub i både det højre og venstre indløbsstjernehjul.

Contiform 3 i drift

Indløbsstjernehjulet med WITTENSTEIN-drev leverer præformede PET-emner til blæsehjulet ved en hastighed på 22,5 flasker i sekundet.