Ekstremt dynamisk og hygiejnisk: planetgear giver dynamik til deltarobotter

Deltarobotterne i håndteringsmodulerne H 244 hos emballeringsmaskinefabrikanten MULTIVAC kan opnå op til 120 pick & place-cykler i minuttet. Denne imponerende dynamik opnås ved hjælp af højtydende gear fra serien DP+ fra WITTENSTEIN alpha. I den korrosionsbestandige version opfylder disse kompakte planetgear desuden de strenge hygiejnekrav til fødevareemballering.

MULTIVAC: emballeringsløsninger til enhver anvendelse
MULTIVAC, der er beliggende i Wolfertschwenden i Bayern, er en international producent af emballeringsmaskiner med mere end 5.200 ansatte i over 80 service- og salgsselskaber over hele verden. Koncernen udvikler og fremstiller emballeringsløsninger – fra vakuumkammermaskiner til slagtere til fuldautomatiske, integrerede emballeringslinjer til alle typer fødevarer samt life science- og sundhedsprodukter. Porteføljen omfatter også automationsløsninger til hele emballeringsprocessen, f.eks. til automatisk tilfødning af produktet i pakkemaskinen eller fuldautomatisk tilfødning og palletering af kartoner.


KONSEKVENT HYGIEJNEVENLIGT DESIGN

WITTENSTEIN har designet DP+ specielt til at opfylde disse høje krav til ydelse og hygiejne.

KONSEKVENT HYGIEJNEVENLIGT DESIGN

Læs mere

VORES DP+ ER EN ÆGTE ALLROUNDER

VORES DP+ ER EN ÆGTE ALLROUNDER

Planetgearet DP+ er specialdesignet til deltaapplikationer og fås i fire størrelser, der dækker et udvekslingsforhold på i = 16-55.

Læs mere

ET FÆLLES PROJEKT

ET FÆLLES PROJEKT

MULTIVAC og WITTENSTEIN alpha har i fællesskab sat en ny industristandard for korrosionsbestandige gear.

Læs mere