premo-servoaktuatorer: præcision til kompakte fræsehoveder

Fræsehovederne på ARION-portalfræsemaskinerne fra den spanske producent Zayer har nogle imponerende præcisions- og ydelseskarakteristika til positionering og sporing. Disse karakteristika sikres af premo-servoaktuatorer fra WITTENSTEIN alpha. Deres pladsbesparende og effekttætte design gør, at de kan integreres direkte i fræsehovederne, som, også takket være vores aktuatorer, kan roteres kontinuerligt op til 30°. Dette er helt nyt for portalfræsemaskiner i ARIONs ydelsesområde.

Zayer overbevist af premos fleksibilitet
premo er en fuldt skalerbar servoaktuator-platform fra WITTENSTEIN alpha, der gør det muligt at konfigurere motorer og gear med funktioner, der er skaleret til anvendelsen, og således skabe skræddersyede servoaktuatorer. Bag denne enorme fleksibilitet ligger et genialt systemkonstruktionssæt med helt nye, pladsbesparende designprincipper. Derudover har platformen en række udstyrspakker, der opfylder mange forskellige automatiserings- og integrationsbehov. Disse egenskaber var det, der gjorde udslaget og fik Zayer til at vælge vores servoaktuatorer til de nye portalfræsemaskiner i ARION-serien.

Fræsemaskiner og forarbejdningscentre fra Zayer: banebrydende spansk teknologi
Zayer, der er beliggende i Vitoria i Spanien, har omkring 150 medarbejdere og er en af verdens førende producenter af plan-, mobile søjle-, gantry- og portalfræsemaskiner. Disse maskiner anvendes bl.a. i luftfarts- og vindkraftindustrien, til fremstilling af sporskifter, bogier og konstruktionsdele til jernbaner, til forarbejdning af store komponenter i energisektoren, i støberier samt til fremstilling af turbiner til vandkraftværker. Zayer eksporterer omkring 80 % af sine samlede fræsnings- og forarbejdningsløsninger: De er kendt for deres høje præcision og kvalitet og vidner om virksomhedens innovative formåen.

ARION: Kompakte fræsemaskiner med et væld af muligheder

Zayer fanger ofte nye trends på markedet, f.eks. den efterspørgsel, der i øjeblikket er efter portalfræsemaskiner med lav last- og fræsekapacitet til forarbejdning af mindre emner. ARION-serien blev udviklet specielt til dette markeds- og anvendelsessegment. En vandring i X-aksen på op til 4.000 mm, i Y-aksen op til 3.100 mm og i Z-aksen op til 1.100 mm afspejler ARIONs ekstremt kompakte og pladsbesparende design. Den nyudviklede maskine byder på en lang række fordele, som f.eks. hovedernes kompakte design og muligheden for automatisk at rotere kontinuerligt op til 30°. ARION kan bestilles i forskellige versioner til ren positionering af akser eller til automatisk aksesporing. Disse funktionsegenskaber sikres af premo-servoaktuatorer fra WITTENSTEIN alpha.

PREMO: PERFEKT SKALERBARHED TIL ALLE KRAV

Alle drevsystemer fra WITTENSTEIN har i praksis en påviseligt meget god ydeevne.

PREMO: PERFEKT SKALERBARHED TIL ALLE KRAV

Læs mere

FRÆSEHOVEDER MED AUTOMATISK POSITIONERING OG SPORING

FRÆSEHOVEDER MED AUTOMATISK POSITIONERING OG SPORING

Zayer tilpasser sine portalfræsemaskiner efter kundens specielle krav:

Læs mere