22.08.2018

WITTENSTEIN introducerer ny CAD POINT

CAD-data, tegninger og tekniske data

Vi vil hjælpe jer med at spare tid: nu introducerer vi CAD POINT, vores nye online værktøj for CAD-filer og teknisk data. Nedenfor findes et link med en video sammen med en opsummering af de største fordele for jer. CAD POINT, vores “Smarte Katalog”, erstatter vores gamle "Info & CAD Finder".
 
Jeres fordele: du får CAD data, tegninger og teknisk data endnu hurtigere og nemmere end tidligere. Hvorfor ikke prøve den nu? Vi ser frem til at høre jeres mening !

CAD POINT – det “Smarte Katalog”

Hurtigere, nemmere, enklere struktureret: Det nye værktøj har ikke kun alle WITTENSTEIN alpha gear og aktuatorer, det indeholder tilmed ca. 16,000 servomotorer fra forskellige fabrikanter. Se videon for at se hvordan CAD POINT’s smarte funktioner gør det enklere at konfigurere et gear online.

Se videon

 

Enkel produktkonfigurering og gear valg

CAD POINT har et intuitivt interface og høj effektivitet. Du får adgang til den ønskede produktinformation, datablad og CAD-filer med nogle få klik. Efter du har valgt dit gear, enten via produktoversigten eller baseret på ordrekoden, kan du meget enkelt efterspørge et ikke bindende tilbud.

 

Tidsbesparelse på mindst 50%

Om du vil se CAD data for et eksisterende gear eller sammenligne ydeavnen mellem forskellige størrelser? Værktøjet tilbyder dette. Valg og egenskaber er husket i hele konfigurationsprocessen, selvom du skifter til en anden størrelse.

 

Åben CAD POINT

Udforsk alle WITTENSTEINs dimensioneringsværtøje
 

Interesting Articles