Hjælp til design af morgendagens produktion

Som innovationsdrivkraft inden for mekatronisk gearteknologi er vi også involverede i implementeringen af Industri 4.0. Vi fokuserer med vores aktiviteter på at indføre intelligente produktionsmetoder samt at udvikle intelligente produkter, f.eks. til maskinkonstruktion eller logistik.

Vi arbejder på digital omstilling af WITTENSTEIN på vores fabrikker Innovation Factory og Urban Production i Fellbach, Tyskland. Målet er en intelligent fabrik – med mennesket som beslutningstager i centrum af produktionen. Et netværk af sammenkoblede fysiske og virtuelle produktionselementer samt passende kontrolsystemer giver kvalificeret støtte i forbindelse med de opgaver, der indgår i denne rolle.


INDUSTRI 4.0: NYTÆNKNING AF PRODUKTION

INDUSTRI 4.0: NYTÆNKNING AF PRODUKTION

I Factory of the Future kommunikerer mennesker, maskiner og produkter konstant med hinanden via intelligente systemer (CPS = cyberfysiske systemer). Dette giver os mulighed for at skabe et billede af den aktuelle produktionsproces i så godt som realtid.

Læs mere

ENGAGEMENT MED CYPROS

ENGAGEMENT MED CYPROS

Cypros (cyberfysiske produktionssystemer) anses for at være et af de første implementeringsprojekter for Industri 4.0. Det sponsoreres af det tyske undervisnings- og forskningsministerium.

Læs mere

MENNESKERS ROLLE

MENNESKERS ROLLE

I Industri 4.0 træffer mennesker beslutninger

Læs mere